Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Cimizt

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Cimizt kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Cimizt is te gebruiken als anticonceptiemiddel. Dat betekent dus dat het wordt ingezet om te voorkomen dat vrouwen zwanger worden na seksuele activiteit. Wel is het dan zo dat het op een exacte voorgeschreven wijze gebruikt moet worden. Wanneer dit niet wordt gedaan, dan zal het medicijn per definitie niet werken. Dit kan vaak verkeerd gaan wanneer dit niet goed bekend is. Daarom is het essentieel om goede informatie hierover te verzamelen zodat op de juiste wijze met het middel kan worden omgesprongen. De volgende kennis komt hierbij van pas.

  • Dosering: 35µg/500µg Ethinylestradiol/Desogestrel
  • Prijs Cimizt (incl. online consult): 3 maanden – € 57,25

Bijwerkingen

Bijwerkingen van Cimizt zijn er in allerlei verschillende vormen. De meest voorkomende zijn die van onregelmatige bloedingen en schommelingen in het gewicht. Minder vaak komen voor het ervaren van pijnlijke borsten, lagere seksdrive, hoofdpijn, angst of depressie, duizeligheid, misselijkheid, braken, diarree, buikpijn of het vasthouden van vocht. In enkele gevallen kan blijken dat er een bepaalde mate van overgevoeligheid voor de werkzame stoffen bestaat. In dat geval zullen allergische reacties zoals uitslag, roodheid en jeuk optreden. Stoppen met innemen is dan noodzakelijk. Het is zeer belangrijk om goed op te letten of de bijwerkingen afnemen. Raadpleeg indien nodig de arts.

Hoe is Cimizt te bewaren?

Het bewaren van Cimizt moet in goede orde worden gedaan. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat dit op een donkere plek wordt gedaan. Bovendien moet deze plek droog zijn en mag het er niet warmer dan 25 graden Celsius worden. Leg de medicijnen dus niet op een kastplank waar de zon op kan komen. Ook is het belangrijk dat het niet in handen van kinderen komen. Leg het dus buiten bereik en buiten zicht. Bewaar het middel daarnaast altijd in de originele verpakking om misverstanden te kunnen voorkomen.

Download PDF

Wanneer niet gebruiken?

Het is niet aan te raden om de combinatiepil te gaan gebruiken wanneer de zwangerschap reeds een aanvang heeft genomen. Daarnaast is het altijd belangrijk om goed op te letten in het geval van allergieën. Wanneer deze bekend zijn mag het middel niet gebruikt worden. Wanneer deze openbaren tijdens het eerste gebruik, dan moet direct gestopt worden.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen