Campral

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Wij laten zien:

Wat is Campral?

Campral is een medicijn dat wordt gebruikt bij de behandeling van alcoholverslaving. Voor deze medicatie is een recept nodig. U kunt overwegen om Campral online te bestellen. Dit kan via de online apotheek.

  • Dosering: 333 milligram
  • Prijs Campral (incl. online consult): 7 doordrukstrips à 12 tabletten – vanaf € 71,70

Online Campral kopen

Heeft u geen zin of geen tijd om medicatie op te halen bij een fysieke apotheek, of om een consult in te plannen bij een arts? Dan biedt de online apotheek veel gemak. U hoeft hierdoor namelijk niet het huis uit om medicatie te regelen of op te halen. Online kunt u op ieder gewenst tijdstip een bestelling plaatsen en waar nodig vindt er een medisch consult plaats om een recept te verkrijgen.

De online prijs van Campral

Let bij het online aanschaffen van Campral goed op de prijzen. De weergave van de kosten wordt namelijk niet bij iedere online apotheek op dezelfde manier weergegeven. Soms ziet u alleen de prijs voor de medicatie zelf, en komen pas bij het betaalproces aanvullende kosten (bijvoorbeeld verzendkosten) tevoorschijn. In andere gevallen ziet u direct een totaalprijs, voor zowel medicijnen, verzendkosten als een eventueel medisch consult. Online verkrijgbaar vanaf 71,70 euro.

Zo kunt u online Campral aanschaffen

Wilt u dit geneesmiddel online aanschaffen? Dat kan in een paar simpele stappen:

  1. Het online aankoopproces start met het selecteren van de juiste dosering van de gekozen medicatie;
  2. Daarna volgt het invullen van persoonlijke informatie en het toevoegen van het product aan het winkelmandje;
  3. Na betaling wordt de bestelling beoordeeld door een geregistreerde arts voordat deze wordt goedgekeurd en verzonden naar de patiënt;
  4. Let op: voor receptplichtige medicatie heeft u een recept nodig. Dit recept kunt u uploaden tijdens het bestelproces. Heeft u nog geen recept? Dan kunt u een medische vragenlijst invullen. Op basis van deze informatie kan de arts bepalen of de gevraagde medicatie voor u geschikt is.

Online bestelproces Campral

Zo bestelt u Campral veilig online

Veiligheid is erg belangrijk bij het online kopen van medicijnen. Kies voor erkende online apotheken die voldoen aan de nodige regelgeving. Of een apotheek aan de regelgeving voldoet, kunt u zelf nakijken op aanbiedersmedicijnen.nl. Dit is een website van de rijksoverheid. Controleer verder ook of de website beveiligd is (https://) en lees bijvoorbeeld beoordelingen van andere gebruikers om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Online betaalmethodes voor Campral

Online apotheken bieden verschillende betaalmethoden aan, zoals creditcards, iDeal, bankoverschrijvingen en elektronische portefeuilles. Kies een voor u bekende en veilige betaalmethode en let op dat persoonlijke gegevens tijdens het betalingsproces worden beschermd met een beveiligde verbinding.

Betaalmethodes Campral

Bijwerkingen van Campral

Een bijwerking die relatief vaak voorkomt is die van de maag-darmklachten. Dit kan zich uiten in buikpijn of maagpijn, maar ook in diarree of misselijkheid en braken. Ook huiduitslag, seksuele stoornissen, impotentie, veranderde seksdrive en jeuk kunnen voorkomen. In sommige gevallen zal blijken dat er overgevoeligheid voor de stoffen in het medicijn bestaan. In dat geval is het belangrijk om direct te stoppen. Er zal dan een andere oplossing gevonden moeten worden om de ontwenning te bevorderen. Overleg hierover met de behandelend arts indien dit gebeurt. De allergie door overgevoeligheid is niet te voorkomen en gevaarlijk voor de gezondheid.

Hoe is Campral te gebruiken

Het medicijn met in het geheel als tablet worden ingeslikt met wat water. Het is slim om dit met wat voedsel te doen om de kans op maag-darmklachten als bijwerking iets te verkleinen. Het medicijn moet 4 weken worden ingenomen om te testen of de zin in alcohol afneemt. Indien dit het geval is kan een jaar worden doorgegaan. Na een jaar moet getest worden of de zin in alcohol ook zonder medicijn verdwenen is. Wordt tussentijds wel een keer alcohol genuttigd, dan is dit geen reden om te stoppen met de medicatie.

Campral bijsluiter

Campral bijsluiter

Actieve bestanddelen

In Campral zit acamprosaat. Dit is een ontwenningsmiddel. Dit komt doordat de stof de zogenaamde neurotransmitters in het lichaam kan beïnvloeden. Het zijn deze neurotransmitters die de boodschap van het lichaam aan de hersens overbrengen als het gaat om de drang om alcohol te gebruiken. Door deze af te snijden is ontwenning mogelijk.

Veelgestelde vragen en antwoorden over Campral

Gaat u Campral gebruiken? Dan kan het zijn dat u vragen heeft over het gebruik. Raadpleeg daarvoor uw arts of apotheker. Ook is het van belang om voor het eerste gebruik de bijsluiter goed door te lezen, zodat u weet hoe het middel gebruikt dient te worden. Juist gebruik zorgt er namelijk voor dat het maximale effect bereikt kan worden en de kans op bijwerkingen kleiner is. Kijk hieronder voor het antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Campral (acamprosaat) helpt bij het verminderen van verlangens naar alcohol bij mensen die zijn gestopt met drinken.

Campral is bedoeld voor mensen die zijn gestopt met drinken en hulp nodig hebben om nuchter te blijven.

Het kan enkele dagen tot weken duren voordat de effecten van Campral merkbaar zijn. Het werkt het beste in combinatie met andere vormen van behandeling.

Mogelijke bijwerkingen zijn diarree, duizeligheid en maagklachten. Raadpleeg uw arts als deze klachten aanhouden of ernstig zijn.

Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft, voordat u Campral gebruikt.

Bespreek alle medicijnen die u gebruikt met uw arts om mogelijke interacties te voorkomen. Medicijnen kunnen namelijk een ongewenste wisselwerking hebben. Uw arts kan beoordelen of hier in uw geval sprake van kan zijn.

Beperk of vermijd alcoholgebruik tijdens het gebruik van Campral. Als u wel drinkt, zal dit zorgen voor bijwerkingen.

De duur van het gebruik wordt bepaald door uw arts, afhankelijk van uw individuele behoeften.

Neem de gemiste dosis in zodra u eraan denkt, tenzij het bijna tijd is voor de volgende dosis. Neem nooit een dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Lees de bijsluiter zorgvuldig door en volg alle instructies van uw arts op. Meld eventuele ernstige bijwerkingen onmiddellijk aan uw arts. Bent u allergisch voor een van de bestanddelen van dit middel? Gebruik het dan niet.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen