Tetralysal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Tetralysal kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Om acne en puistjes effectief te bestrijden kan het inzetten van Tetralysal een goede optie zijn. Het middel is een antibiotica. Het bestrijdt de bacteriën die de infecties aan de huid veroorzaken waar acne uit voortkomt. Het is een middel dat over het algemeen voor een wat langere periode moet worden ingezet. Zo kan worden gezorgd dat het resultaat ook op de lange termijn zichtbaar blijft. Bovendien wordt de huid er weer gaaf en strakker van. Om die reden wordt het vaak ook door dermatologen voorgeschreven als methode van behandeling tegen de klachten.

  • Dosering Tetralysal 300: 408 mg lymecycline = 300 mg tetracycline
  • Prijs Tetralysal (incl. online consult): 28 Tabletten – € 51,99

Bijwerkingen Tetralysal 300

Bijwerkingen van Tetralysal hebben vooral betrekking op de huid. Deze kan bijvoorbeeld geïrriteerd raken. Met bijvoorbeeld jeuk en roodheid als uitingen hiervan. Ook kan het juist zo zijn dat de huid flink uitdroogt. Als gevolg hiervan ontstaat dan schilfering en kan de huid ook pijn gaan doen. Ook kan het zo zijn dat bijvoorbeeld de lippen uitdrogen en barsten, ook al is het middel niet op de lippen aangebracht. In alle gevallen zullen de bijwerkingen weer wegtrekken. Wanneer dit niet het geval is, dan is het slim om even met een arts te overleggen over de klachten.

Hoe Tetralysal 300 gebruiken

Tetralysal komt over het algemeen voor in de vorm van crème. Al kan de werkzame stof in het middel ook in capsulevorm worden aangeboden. In het geval van een crème moet eerst de huid goed schoongemaakt worden met lauw water en vervolgens goed worden drooggedept. Was ook de handen voor het aanbrengen. Breng vervolgens voorzichtig het middel aan, niet te veel en niet te weinig voor ideale werking. Doe dit in ieder geval een maand lang op dagelijkse basis en beoordeel dan de vorderingen. Na maximaal een jaar moet gestopt worden met het gebruik van het middel.

Dosering

  • 408 mg lymecycline, dit is gelijk aan 300 mg tetracycline

Prijs

  • 28 Tabletten – € 51,99

Actieve bestanddelen in Tetralysal

Tetralysal 300 draait om het antibioticum tetracycline en helpt tegen acne. Dit is net als alle andere antibiotica een bestanddeel dat zich richt op het doden van bacteriën om op die manier de klachten weg te nemen. Een gevaar bij het gebruik van antibiotica is dat er altijd een kans bestaat dat er overgevoeligheid voor het medicijn kan bestaan. In veel gevallen zal dit echter niet opgaan. Wanneer het middel gebruikt wordt is het van belang dit op de juiste wijze te doen om de actieve bestanddelen optimaal het werk te laten doen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.