Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Skinoren

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Skinoren kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel Skinoren is een crème die wordt gebruikt om klachten die verband houden met hevige acne te bestrijden. Op die manier worden de infecties die acne veroorzaken aangepakt en wordt de huid een flink stuk gaver gemaakt. Het is belangrijk om dit middel consequent te gebruiken. Na ongeveer een maand zullen dan de resultaten voor het eerst zichtbaar worden. Wel is het belangrijk om ook goed op een aantal andere zaken te letten die verband houden met het aanslaan van het middel of niet.

  • Dosering: Skinoren bevat 200 mg azelaïnezuur
  • Prijs Skinoren (incl. online consult): 1 Tube – € 49,99

Bijwerkingen Skinoren

De bijwerkingen van skinoren hebben als vanzelf vooral effect op de oppervlakte van de huid waar de crème wordt aangebracht. Het gaat bijvoorbeeld om een branderig gevoel op deze plek. Ook jeuk en roodheid komen dan vaak op. Daarnaast kan de huid zeer droog worden, gaan schilferen en pijn gaan doen. In sommige gevallen kan de huid gaan zwellen of kunnen bijvoorbeeld barstjes in de lippen ontstaan. Ook kan het zijn dat er een allergie bestaat voor de werkzame stoffen waardoor er een reactie ontstaat. In dat geval moet de behandeling worden gestopt.

Hoe Skinoren gebruiken?

Skinoren is een crème. Deze moet tweemaal per dag op de huid waar de acne zich heeft genesteld worden aangebracht. Het is echter wel van belang om de huid goed schoon en droog te maken. Gebruik lauw water en maak dit vervolgens goed droog. Doe dit ook met de vingertoppen waarmee de crème wordt aangebracht. Dit voorkomt infecties. Let wel goed op met de dosering. Deze moet voldoende groot zijn, maar niet te groot om zo bijwerkingen te voorkomen of beperken. Gebruik de crème niet langer dan twaalf maanden achtereen.

Actieve bestanddelen in Skinoren

In Skinoren zit de stof azelaïnezuur. Dit zuur heeft een antibacteriële werking. Door de bacteriën die acne veroorzaken te bestrijden kan de groei hiervan worden voorkomen waarna de bacteriën zullen sterven. Dit heeft als gevolg dat de uiting van acne, de bultjes en plekjes op de huid, zullen verdwijnen waarna de huid weer strak en gaaf kan worden. Dit heeft ook een positief effect op bijvoorbeeld littekenvorming die door acne is ontstaan na verloop van tijd.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen