Differin

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Differin kopen
Categorie
Wij laten zien:
Differin, ook bekend onder de generieke naam Adapalene, is een topisch geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van acne. In dit artikel leggen we meer uit over de belangrijke apsecten met betrekking tot het online kopen van dit medicijn, de prijs ervan, het proces van online bestellen, de veiligheid van online bestellen, betaalmethoden en beantwoorden we tien veelgestelde vragen over Differin.
  • Dosering: Differin gel en crème 1mg/g gel
  • Prijs Differin (incl. online consult): 1 tube – vanaf € 73,25

De bijwerkingen van Differin

De bijwerkingen van Differin crème zijn ook te vinden op het huidoppervlak. Het gaat bijvoorbeeld om last van een droge huid. Ook huidirritatie, een branderig gevoel en een rode huid kunnen het gevolg zijn van dit medicijn. Ook andere problemen met de huid, zoals bijvoorbeeld een verhoogde kans om te verbranden in de zon of kleine irritaties, kunnen het gevolg zijn van het gebruik van dit medicijn. Let hier in alle gevallen goed op. Het kan verstandig zijn om tijdig met een dokter te overleggen of het gebruik van het medicijn voortgezet moet worden wanneer de bijwerkingen optreden.

Hoe te gebruiken

Het is belangrijk om te weten dat Differin gel niet ingezet mag worden bij kinderen onder de 12 jaar oud. Daarnaast is het goed om te weten dat het alleen op de huid mag worden gebruikt en nooit inwendig. Breng het middel voor het slapengaan aan om optimaal effect te hebben. Het is daarbij belangrijk dat de huid waarop het wordt aangebracht ook goed schoongemaakt is met lauw water. Maak ook de vingers waarmee het wordt aangebracht goed schoon voor aan het aanbrengen wordt begonnen. Dit voorkomt infecties.

Dosering

  • 0.1% van de werkzame stof adapalene

Actieve bestanddelen

Differin draait om één actief bestanddeel. Het betreft de stof adapaleen. Dit is het bestanddeel dat de ontsteking bestrijdt. Andere stoffen die Differin bevat zijn propyleenglycol en methylparahydroxybenzolaat. Dit zijn stoffen die de werking van de werkzame stof bevorderen, maar ook verantwoordelijk kunnen zijn voor de eerdergenoemde bijwerkingen. Het is belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden voordat het middel gebruikt gaat worden.Differin bijsluiter

Differin online kopen

Het geneesmiddel Differin is verkrijgbaar bij verschillende online apotheken. Online aanschaf heeft veel voordelen. Is het voor u lastig om binnen de openingstijden naar de fysieke apotheek te gaan, bijvoorbeeld door werk of zorg? Dan is het handig om te weten dat de online apotheek 24 per dag tot uw beschikking staat. U kunt uw bestelling dus plaatsen op het moment waarop dat u het beste uitkomt. Ook handig is dat u online gemakkelijker de prijzen van verschillende aanbieders kunt vergelijken. En het is ook heel prettig dat u voor medicatie de deur niet meer uit hoeft. U bestelt eenvoudig online en u krijgt de medicatie thuisbezorgd.

Online prijzen van dit geneesmiddel

Er kunnen online verschillen zitten in prijzen van Differin. Die prijzen worden samengesteld op basis van onder meer de verpakking, de concentratie van de werkzame stof, maar ook de specifieke online apotheek kan deze beïnvloeden. We raden u daarom aan om prijzen te vergelijken. Let wel op: de weergegeven prijzen bij de diverse aanbieders zijn niet altijd op dezelfde manier opgebouwd. Zorg dus dat u de juiste varianten met elkaar vergelijkt.
  • Via onze partnerapotheek: 1 gel – € 73,25.

Simpel stappenplan om uw bestelling te plaatsen

Het proces van online bestellen van Differin is over het algemeen eenvoudig. Volg de volgende stappen:
  1. Selecteer de gewenste verpakking en concentratie Differin;
  2. Voeg het product toe aan uw winkelwagen;
  3. Volg de instructies om uw bestelling af te ronden. Er zal worden gevraagd om uw verzendgegevens in te voeren en een betaalmethode te kiezen voordat u uw bestelling plaatst;
  4. Bij receptplichtige medicatie zal ook gevraagd worden om een recept te uploaden. Heeft u dat nog niet? Dan kan het mogelijk zijn om online een medische vragenlijst te doorlopen;
  5. Na het plaatsen van uw bestelling beoordeelt een arts uw aanvraag;
  6. Acht de arts de medicatie geschikt voor u? Dan wordt de bestelling direct voor u in orde gemaakt.
Online bestelproces Differin

Dit zijn onze adviezen om veilig medicatie te bestellen

Het is over het algemeen veilig om Differin online te bestellen, als u dit doet bij een betrouwbare en gecertificeerde online apotheek. Controleer altijd de vergunningen van de desbetreffende apotheek. Dit kunt u doen via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. Ook slim: lees beoordelingen van andere klanten, om te kijken of de betrouwbaarheid en tevredenheid in orde is.

Zo betaalt u online voor medicatie

Online apotheken accepteren verschillende betaalmethoden. Betaal bijvoorbeeld via creditcard, met uw betaalpas, via PayPal of met iDeal. We raden aan om te kiezen voor een betaalmethode die u goed kent, zodat u zeker weet dat dit goed gaat.Betaalmethodes Differin

Vragen over Differin? Wij geven u de antwoorden!

Bij vragen over Differin raden we aan om uw arts of apotheker te raadplegen. Daarnaast wordt geadviseerd om voor het eerste gebruik van medicatie de bijsluiter goed door te lezen. Zo weet u wat u kunt verwachten en kunt u als dat nodig is snel actie ondernemen. Schakel bijvoorbeeld direct medische hulp in wanneer u last krijgt van een allergische reactie, met symptomen zoals huiduitslag en zwelling van keel of mond.

Differin is een topisch retinoïde dat de groei van huidcellen reguleert en ontstekingen vermindert. Het wordt gebruikt voor de behandeling van acne.

Differin wordt gebruikt voor de behandeling van milde tot matige acne.

Kijk in de bijsluiter voor een volledig overzicht van bekende bijwerkingen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder meer droge huid, irritatie, roodheid, schilfering en een branderig gevoel op de toepassingsplaats.

Breng Differin aan op een schone, droge huid eenmaal daags voor het slapengaan. Volg de instructies van uw arts of de bijsluiter nauwkeurig op.

Raadpleeg uw arts voordat u Differin gebruikt als u zwanger bent, van plan bent zwanger te worden of borstvoeding geeft.

Differin kan veilig worden gebruikt met andere acne-medicijnen, maar bespreek dit met uw arts om mogelijke interacties te voorkomen.

Differin kan enkele weken tot maanden nodig hebben voordat de volledige effecten zichtbaar worden.

Ja, vermijd blootstelling aan zonlicht en zonnebanken tijdens het gebruik van Differin, omdat het de huid gevoeliger kan maken voor verbranding.

Als u een dosis Differin mist, breng het dan aan zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd is voor uw volgende geplande dosis.

U kunt Differin langdurig gebruiken, maar het wordt aanbevolen om regelmatig uw arts te raadplegen om de voortgang te evalueren en eventuele bijwerkingen te bespreken.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen