Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bactroban Nasal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Bactroban Nasal kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Bactroban Nasal wordt als medicijn gebruikt om infecties in de neus mee te bestrijden. Het is een neuszalf. Hier moet goed op gelet worden want er zijn ook andere varianten van Bactroban op de markt, maar deze worden gebruikt voor andere aandoeningen, bijvoorbeeld op de huid. Dit is niet hetzelfde medicijn. Om die reden is het dus belangrijk om hier voldoende aandacht aan te besteden. Het is belangrijk om de zalf bovendien exact zo te gebruiken als is voorgeschreven om verergering van de klachten niet in de hand te werken.

  • Dosering: 20 milligram mupirocin per 1 gram
  • Prijs Bactroban Nasal (incl. online consult): 1 tube zalf – € 50,99

Bijwerkingen van Bactroban Nasal

Bactroban Nasal kent als bijwerkingen vooral problemen als prikkelingen of een branderig gevoel op de neus direct na het aanbrengen. Dit is over het algemeen slechts van korte duur. Ook kan de huid geïrriteerd raken of juist heel droog worden. Het is belangrijk om dit goed in de gaten te houden. Wanneer deze klachten niet snel wegtrekken kan het ook om allergische reacties gaan door overgevoeligheid. In dat geval moet er direct met een arts contact opgenomen worden. Het medicijn werkt dan niet goed en moet vervangen worden door een ander middel om de klachten te bestrijden.

Hoe Bactroban Nasal gebruiken?

Het gebruik van Bactroban Nasal gaat door middel van het simpelweg op de besmette plekken op de neus smeren van de zalf. Let wel op dat de handen zowel voor als na het aanbrengen direct gewassen moeten worden. Ook is het belangrijk om de besmette plekken zo min mogelijk te raken. Pas ook op dat geen andere plekken op het lichaam geraakt worden tijdens het behandelen. Maak de plekken ook altijd voorzichtig schoon. Zorg dat de zalf niet te dik wordt aangebracht omdat dit bijwerkingen in de hand kan werken.

Ingrediënten in Bactroban Nasal

In Bactroban Nasal zit als actieve bestanddeel mupirocine. Dit is een antibioticum tegen neusinfectie. Dat betekent dat het bacteriën doodt en op dit manier de infectie kan bestrijden. De werking zal al binnen enkele dagen duidelijk zichtbaar moeten zijn. De behandeling duurt 5 tot 7 dagen en mag nooit langer dan 10 dagen duren. Let hier goed op bij het gebruik.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen

Bactroban Nasal