TriRegol

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

TriRegol kopen zonder recept
Categorie
Wij laten zien:

Het middel TriRegol betreft een specifiek soort anticonceptiemiddel. Het is een zogenaamd driefasemedicijn. Dat betekent dat het net iets anders werkt dan veel andere anticonceptiemiddelen. Wel zijn er een aantal belangrijke overeenkomsten te vinden tussen deze middelen en andere middelen. Zo is bijvoorbeeld de juiste manier van gebruiken zeer belangrijk. Dit is de enige manier waarop zekerheid kan bestaan over het wegblijven van zwangerschappen. Daarnaast is het wel van belang om ook kennis te hebben van andere zaken, zoals bijvoorbeeld de bijwerkingen. Ook kan het middel soms worden ingezet bij de behandeling van menstruatieklachten.

  • Dosering: Ethinylestradiol – Levonorgestrel
  • Prijs TriRegol (incl. online consult): 3 maanden – € 46,75

Bijwerkingen

De belangrijkste bijwerking die ervaren wordt door het gebruik van TriRegol is het optreden van pijnlijke of gevoelige borsten. Iets minder vaak komen klachten als hoofdpijn, depressieve stemmingen, misselijkheid, braken, acne of andere huidaandoeningen, onregelmatige bloedingen en gewichtstoename op. Nog iets minder vaak komen veranderingen in het libido, het ervaren van nervositeitsklachten en een verhoogde bloeddruk voor. In enkele gevallen kunnen er problemen ontstaan zoals bloedstollingen of allergie. Dan moet wel direct gestopt worden met het gebruik van dit medicijn en een arts worden ingeschakeld. Deze kan dan een oplossing aandragen.

Het gebruik van TriRegol

De manier waarop TriRegol werkt mag dan misschien anders zijn dan andere anticonceptiemiddelen, maar de manier van gebruiken is in grote lijnen wel hetzelfde. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat er 21 dagen achtereen op hetzelfde moment op de dag 1 pil genomen moet worden die in het geheel met enkele slokken water moet worden ingeslikt. Na 21 dagen van gebruik volgen 7 dagen waarop het middel juist niet gebruikt wordt. Daarna weer 21 van gebruikt. Dit blijft voorduren zolang het lichaam tegen zwangerschap beschermd moet worden. Bij gebruik bij menstruatieklachten vervalt de stopweek van 7 dagen.

Het bewaren van dit middel

Het is belangrijk om TriRegol te beschermen tegen kou, warmte en vocht. Leg het middel daarom gewoon op een donkere plek in een kast waar het niet warmer dan 25 graden wordt. Zorg er bovendien voor dat kinderen er niet bij kunnen. Let regelmatig op de uiterste houdbaarheidsdatum en gooi overgebleven pillen weg bij het verstrijken ervan.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen