Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Esomeprazol

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Esomeprazol
Categorie
Wij laten zien:

Wat is Esomeprazol?

Esomeprazol is een protonpompremmer die wordt gebruikt voor de behandeling van maagzuurgerelateerde aandoeningen, zoals gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en maagzweren. In dit artikel geven we u belangrijke informatie over het online kopen van Esomeprazol, de prijs ervan en het proces van online bestellen. Ook geven we u antwoorden op veelgestelde vragen over dit geneesmiddel en over de veilige online aanschaf ervan.

 • Dosering: 20 mg
 • Prijs Esomeprazol (incl. online consult): vanaf € 45,50

Esomeprazol? Koop het online

Esomeprazol is verkrijgbaar bij verschillende online apotheken. Wellicht bent u eraan gewend om medicatie aan te schaffen via de lokale apotheek, maar online aanschaf heeft veel voordelen. U hoeft bijvoorbeeld niet langer naar de apotheek toe om de medicatie te bestellen en op te halen. Bij de online aanbieder regelt u alles vanuit huis, of vanaf iedere willekeurige andere locatie via het internet. Dat is makkelijk, maar daarnaast ook tijdbesparend. U hoeft niet langer rekening te houden met reistijd, maar bestelt de medicatie op het moment dat dit u uitkomt en laat het ook bezorgen op het door u gewenste tijdstip.

Dit kost Esomeprazol online

De prijs van Esomeprazol kan variëren en is afhankelijk van onder meer de online apotheek, de dosering en de verpakking. Het is de moeite waard om prijzen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Let er daarbij wel op dat u de juiste prijzen vergelijkt. De weergave kan per aanbieder namelijk verschillen. In sommige gevallen wordt er een prijs weergegeven voor alleen de medicatie en komen aanvullende kosten pas tijdens het bestelproces naar voren. In andere gevallen wordt er direct een totaalprijs weergegeven. Dit geneesmiddel is online verkrijgbaar voor een totaalprijs vanaf 61,95 euro.

Online medicatie bestellen? Wij adviseren dit stappenplan!

Het proces van online bestellen van Esomeprazol is meestal eenvoudig. Het enige dat u hoeft te doen is de volgende stappen doorlopen:

 • U selecteert de juiste dosering en hoeveelheid, voegt het product toe aan uw winkelwagen, en volgt de instructies om uw bestelling af te ronden;
 • U moet mogelijk uw verzendgegevens invoeren en een recept uploaden voordat u uw bestelling plaatst;
 • Bij receptplichtige medicatie dient u een recept te uploaden. Heeft u dit nog niet? Dan is het in sommige gevallen mogelijk om een medische vragenlijst in te vullen. Hierin geeft u meer informatie over uw medicijngebruik en over uw medische geschiedenis;
 • Na het doorgeven van uw bestelling beoordeelt een gekwalificeerd arts uw aanvraag. Is hij of zij akkoord? Dan wordt de bestelling naar uw verzendadres verzonden.

Online bestelproces Esomeprazol

Veilig online Esomeprazol bestellen

Het is van essentieel belang om Esomeprazol alleen te kopen bij betrouwbare online apotheken, om de echtheid en kwaliteit van het medicijn te waarborgen. Controleer daarom altijd de legitimiteit van de website. Dit kunt u doen via een website van de overheid: aanbiedersmedicijnen.nl. We adviseren om op die website de vergunningen van de door u gekozen aanbieder te checken. Lees ook beoordelingen van andere klanten en let erop dat de website beveiligd is, voordat u persoonlijke informatie invoert.

Betalen voor uw online bestelling

Online apotheken accepteren verschillende betaalmethoden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor betaling via creditcard, iDeal of PayPal. Kies de betaalmethode die het beste bij u past en volg de instructies om de betaling te voltooien.

Betaalmethodes Esomeprazol

Waarvoor wordt Esomeprazol gebruikt?

Vanwege de werking van dit middel kan het in diverse situaties ingezet worden. Bij volwassenen kan het onder meer gebruikt worden bij:

 • Maagzweren of zweren die in het bovenste deel van de darm zitten en veroorzaakt worden door de Helicobacter pylori-bacterie. Vaak wordt Esomeprazol dan voorgeschreven in combinatie met antibiotica, om ook de infectie te behandelen;
 • GORD, oftewel gastro-oesofageale refluxziekte. Daarbij stijgt het maagzuur naar de slokdarm, waardoor pijn, zuurbranden en ontstekingen ontstaan;
 • Maagzweren als die worden veroorzaakt door NSAID’s, een bepaald soort medicatie.

Ook jongeren vanaf 12 jaar kunnen de medicatie gebruiken bij GORZ en bij maagzweren, soms in combinatie met antibiotica.

Zo gebruikt u Esomeprazol

De voorschriften voor gebruik van dit middel hangen onder meer af van de aandoening waar u mee te maken heeft. In alle gevallen is het van belang dat u de aanwijzingen van uw arts en apotheker goed opvolgt. Ook in de bijsluiter vindt u meer informatie over de juiste wijze van gebruik. Wanneer u Esomeprazol voor langere tijd gebruikt, zal de arts regelmatig controleren hoe het gaat.

Verder gelden doorgaans de volgende doseringen:

 • Bij GORD een tablet van 40 mg per dag, gedurende 4 weken. Indien nodig kan deze periode met nog 4 weken verlengd worden;
 • Bij zweren door de Heliocobacter pylori-bacterie tweemaal per dag een tablet van 20 mg, gedurende een week, eventueel in combinatie met een antibioticum;
 • Bij maagzweren door NSAID’s 20 mg eens per dag, voor 4 tot 8 weken.

Esomeprazol bijsluiter

Mogelijke bijwerkingen Esomeprazol

Net als andere medicijnen kan ook Esomeprazol bijwerkingen veroorzaken. Het is van belang dat u voor het eerste gebruik de bijsluiter goed doorleest, zodat u weet welke bijwerkingen u kunt verwachten. Schakel direct medische hulp in wanneer u symptomen heeft van een ernstige allergische reactie (zoals zwelling van mond of keel en ademhalingsproblemen). Verder wordt een aantal klachten regelmatig gerapporteerd, waaronder hoofdpijn, maagpijn, verstopping, misselijkheid en braken. Ervaart u hier veel hinder van? Overleg dan met uw arts over mogelijke alternatieven of een aanpassing van de dosering.

Vragen over Esomeprazol? Wij geven de antwoorden!

Bij vragen over het gebruik van Esomeprazol, kunt u het beste uw arts of apotheker raadplegen. Heeft u vragen over online aanschaf van dit geneesmiddel? Kijk dan ook eens in onderstaande lijst die wij hebben samengesteld. Hierin staan veelgestelde vragen en antwoorden.

Esomeprazol is een protonpompremmer die de productie van maagzuur vermindert door remming van de protonpomp in de maagwand.

Volg de instructies van uw arts nauwkeurig op. Neem Esomeprazol in zoals voorgeschreven, meestal eenmaal daags op een lege maag.

Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn, misselijkheid, diarree, buikpijn en vermoeidheid. Kijk in de bijsluiter voor een compleet overzicht van bekende bijwerkingen.

Voor Esomeprazol heeft u een doktersvoorschrift nodig. Heeft u dit nog niet? Dan is het bij sommige aanbieders mogelijk om dit alsnog te verkrijgen, op basis van een medische vragenlijst.

Deze medicatie is beschikbaar via diverse online aanbieders. We raden aan om te kiezen voor een aanbieder die gecertificeerd is, zodat u zeker weet dat de betrouwbaarheid en kwaliteit in orde zijn.

De levertijden van geneesmiddelen kunnen verschillen per aanbieder en ook per geneesmiddel. Informeer bij de aanbieder van uw keuze.

De door u bestelde medicatie wordt in discrete verpakking naar uw verzonden. Het is dus niet aan de buitenkant te zien dat de verpakking medicatie bevat.

U kunt binnen enkele dagen verbetering van uw symptomen verwachten, maar de volledige effecten kunnen enkele weken duren

We raden aan uw arts te raadplegen als u zwanger bent of borstvoeding geeft, voordat u Esomeprazol gebruikt.

Neem de gemiste dosis zo snel mogelijk in, tenzij het bijna tijd is voor uw volgende dosis. Neem geen dubbele dosis om een vergeten dosis in te halen.

Zoeken

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen