Isotrex

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Isotrex kopen
Categorie
Wij laten zien:

Isotrex is een gel die wordt gebruikt wanneer ernstige hinder van acne wordt ondervonden. De werkzame stof vermindert de acne, maar zorgt ook dat de bacteriën worden aangepakt. Het is belangrijk om dit op de juiste wijze te gebruiken. Zo kan optimaal worden geprofiteerd van de werking van dit medicijn. Met deze gel worden vooral de symptomen bestreden. Dit is belangrijk om te weten wanneer met het gebruik ervan begonnen wordt. Het middel is simpel te gebruiken en wordt daarom vaak aangeraden door artsen.

  • Dosering: Isotrex gel 30 gram 0,05% isotretinoïne
  • Prijs Isotrex (incl. online consult): 1 keer 30 gram tube – € 48,99

Hoe te gebruiken

Het gebruik van Isotrex is simpel. Door het aan te brengen op een schone en droge huid, met droge en schone vingertoppen kan het zijn werk doen. Het zal wel enige tijd van gebruik nodig hebben voordat de werking ervan zichtbaar wordt. Om die reden is het dus ook belangrijk om de regelmaat in het gebruik vol te houden en geen dosis over te slaan of te vergeten. Kies daarom bij voorkeur een vast moment om het middel te gebruiken. Dit zorgt voor de beste resultaten.

Bijwerkingen

Wanneer de gel van isotrex gebruikt wordt, dan kunnen er verschillende bijwerkingen optreden. In de eerste plaats kan het gaan om irritatie aan de huid. Dit kan zich op heel veel verschillende manieren uiten. De meest gebruikelijke vormen zijn jeuk, een pijnlijk of branderig gevoel en roodheid van de huid. Ook is het belangrijk om te weten dat de gevoeligheid voor zonlicht flink groter wordt. Dit betekent dus dat de kans op verbranden en verdere gevolgen flink groter kan worden. Wees hier om die reden zeer voorzichtig mee.

Actieve bestanddelen

Het actieve bestanddeel van Istotrex is isotretinoïde. Dit is een stof die behoort tot de groep retinoïden. Deze stof heeft werking op de huid. Zo kunnen de puistjes en mee-eters worden aangepakt die de acne veroorzaken. Let wel op dat deze stoffen ook schade kunnen aanbrengen wanneer de huid beschadigd is. Onder een beschadigde huid wordt bijvoorbeeld ook een huid die zongebruind is verstaan. Het is dus belangrijk om dit eerst goed te laten herstellen.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen