Viridal

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

Nederland

Online Apotheek

België

Viridal kopen
Categorie
Wij laten zien:

Ongeveer 50% van de mannen boven de 40 kampt met erectiestoornissen, ook wel impotentie genoemd. Een erectiestoornis kan zich op willekeurige momenten in diverse levensfases voordoen. De oorzaak hier van kan in verschillende hoeken gezocht worden. Denk aan lichamelijke factoren als overmatig alcoholgebruik, diabetes of obesitas. Ook zijn er diverse psychische oorzaken die er voor kunnen zorgen dat het krijgen van een erectie niet wil lukken. Dit laatste zorgt er vaak voor dat het krijgen van een erectie wel lukt, maar dat een stijve penis behouden lastiger blijkt. Op de eerste plaats is het belangrijk dat de bloedtoevoer naar de penis niet verstoord is, zonder een goede bloedtoevoer is een erectie niet goed mogelijk.

  • Dosering: Viridal – 10mcg, 20mcg, 40mcg
  • Prijs Viridal (incl. online consult): 2 injecties – vanaf € 104,94

Viridal en erectiestoornissen

Viridal is een middel tegen erectiestoornissen dat makkelijk online verkrijgbaar is. Dit, door USB Pharma geproduceerde middel, komt in de vorm van injecties. De injecties zijn verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden en bevatten de werkzame stof alprostadil. Alprostadil zorgt er voor dat de bloedvaten verwijden, dit maakt langdurige en stijve erecties weer mogelijk.

Viridal is een alternatief op reguliere erectiepillen zoals bijvoorbeeld viagra en gaat uw erectiestoornis tegen. Viridal is in verschillende doseringen verkrijgbaar en u zult doorgaans gaan beginnen met de laagste dosering. De dosering kan langzaam verhoogd worden tot het gewenste effect bereikt is. Het middel heeft een inwerktijd van zo´n 10 minuten en is werkzaam voor één uur.

Het bestellen van Viridal

Bij het bestellen van Viridal is het vaak nodig een korte vragenlijst in te vullen zodat een geregistreerde arts kan beoordelen of het middel door u veilig te gebruiken is. Uiteraard ontvangt u na het voorschrijven uw middel snel en zeer discreet thuis. Het kan natuurlijk zijn dat u het middel liever niet op uw huisadres wilt ontvangen. Levering op een ophaalpunt is hierom ook mogelijk.

Zoek

Deel deze pagina:

Disclaimer - medische inhoud:

De inhoud op onze website mag op geen enkele manier worden gezien als vervanging voor professioneel advies of behandeling door lokale artsen. Onze medische inhoud kan en mag niet worden gebruikt om zelfstandig een diagnose te stellen of een behandeling te starten.

Aangemaakt op: 01-02-2024
Laatst bijgewerkt op: 21-03-2024

Over ons:

Wij verkopen zelf geen medicijnen. Ons doel is om onze lezers te voorzien van begrijpelijke medische informatie die afkomstig is van gerenommeerde bronnen.

Vragen?

Kunt u niet vinden wat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op en stel al uw vragen.

Soortgelijke medicijnen